Hospitaly Kft.

2018. április 18.

 • Cégünk a mai napon - többekkel egyetemben - aláírásával csatlakozott az Orvostechnikai Eszközök Gyártóinak és Forgalmazóinak Szövetsége által összeállított Etikai Kódexének követőihez. Az Orvostechnikai Szövetség – aki egyben a MedTech Europe magyarországi tagszövetsége – elkötelezett a tevékenységére vonatkozó jogszabályok betartása, a becsületes üzleti magatartás és a tisztességes verseny iránt, ezért a tagjai közösen a jelen Etikai Kódexet fogadják el, amelyben foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el. 

   

  Orvostechnikai Szövetség MedTech

   

2017. november 1.

 • A Hospitaly Kft mindkét medikai (HIS) rendszere ( Hospitaly medMátrix és Hospitaly InfoRend) határidőre megszerezte az "Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér kompatibilis medikai rendszerek" kritériumnak megfelelő akkreditációt.

  Akkreditációs lista kivonata

2017. október 30.

 • Hatalmas szakmai (és gazdasági) sikert ért el a közelmúltban fejlesztett Hospitaly „FESZmátrix” Foglalkozás-egészségügyi rendszerünk. A Hospitaly "medMátrix" Medikai Rendszer termékcsalád legújabb, teljes mértékben integrált, de önállóan is működtethető moduljával megnyertük az Audi Hungaria Zrt., foglalkozás-egészségügyi szoftver beszerzési pályázatát. A mai nap aláírt szerződés kapcsán büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Magyarország egyik legnagyobb multinacionális vállalatának lehetünk az informatikai beszállítója!

   

  2017. október 30.

2017. június 1.

 • A Hospitaly „medMátrix” Magánszolgáltató Medikai Rendszerünket használó Semmelweis Kft. egészségügyi csapata látja el a 2017-es, Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. FINA világbajnokság sportolóit.  A vizes világbajnokságot 2017. július 14. és 30. között rendezik, a versenyszámok közt lesz többek között úszás, szinkronúszás, vízilabda, műugrás és óriás toronyugrás is. Ezt követi a Masters Világbajnokság, ahol a szenior versenyzők mérik össze tudásukat. A Hospitaly "medMátrix" rendszerrel történik majd valamennyi helyszínen a sportolók, delegáltak egészségügyi ellátásának dokumentálása, nyilvántartása és a rendszer gazdálkodási területét biztosító "infoMátrix" ERP rendszerrel történik a különböző pénzügyi elszámolások megvalósítása. Büszkék vagyunk, hogy Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén cégünk terméke segítheti a zökkenőmentes lebonyolítást!

  2017. június 1.

2017. május 18.

 

 • Az IME elnevezésű Interdiszciplinális Egészségügyi Tudományos Folyóirat XV. Jubileumi Országos Infokommunikációs Konferenciáján cégünk - más egészségügyi informatikia szállítokkal együtt - élő bemutatóval demonstrálta a látogatók és érdeklődők számára az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) működését. Bemutatásra került a Hospitaly "medMátrix" rendszer minden olyan funkciója, ami az EESZT csatlakozás előírása (e-beutaló, e-recept, e-profil, stb.).

  2017. május 18.

  Jelenleg csak három medikai szállító képes csatlakozni az EESZT-hez, amelyből az egyik cégünk a Hospitaly Kft! Erről valamennyi egészségügyi szolgáltató tudomást szerezhet az ÁEEK hivatalos WEB lapján.

  2017. május 18.

2017. március 23.

2017. március 16-17.

 • A Hospitaly Kft -, mint a Mediklaszter tagvállalata - részt vett az 2017. március 16-17.–én Hajdúszoboszlón megrendezésre került Kárpát-medencei gazdasági konferencia és kiállításon. A konferencia egyik célja a határon átívelő magyar gazdasági, üzleti és vállalkozói kapcsolatok élénkítése, továbbá a Magyarország és közép-európai régió országai közötti együttműködések kialakításának elősegítése. A hírről a Mediklaszter Facebook oldalán is találhatunk beszámolót.

  2017. március 16-17.

2016. március 2-4.

 • Megújult standunkon figyelemkeltő látványelemek hangsúlyozták cégünk és termékeink ismertetőit, elősegítve a sikeres megjelenést, piaci pozíciónk bemutatását. A Siófokon március 2-a és 4-e között megtartott rendezvényen lehetősége volt a Hospitaly Kft-nek egy komoly érdeklődéssel kísért szakmai előadást is megtartani az Onkológiai betegút menedzselét támogató új OnkoLogistic termékünkről és az elért eredményekről.

  2016 Kórházszövetség stand gyík 2016 Kórházszövetség stand belső