Hospitaly Kft.

2019. február 12.

 • Elkészült és bevezetésre került a Hospitaly Kft legújabb megoldása, a Hospitaly medMátrix Intergrált Egészségügyi Intézményi Rendszer mobil eszközzel támogatott elektronikus lázlap funkciója. A megoldás szerves része a betegbiztonság fokozása érdekében bevezetett NFC chippel ellátott betegazonosító karszalag. A mobil alkalmazás segítségével leolvasható a karszalagon lévő betegazonosító,  majd az így azonosított beteg valamennyi ágy mellett elvégzendő előírt tevékenysége (ápolási feladatok, gyógyszerelés, infúzió indítás és leállítás, stb.) megtekinthető illetve az elvégzett feladatok, valamint a szükséges egyéb státusz adatok egyszerűen és gyorsan rögzíthetőek. A medikai rendszerben a fentiek segítségével teljeskörűen megvalósult az elektronikus lázlap funkció.

2018. november 12-15.

 • Megnyitotta kapuit a düsseldorfi MEDICA egészségipari szakkiállítás, ahol a MEDICOR Zrt. segítségével két innovatív termékünk,  a speciális inkubátor adatgyűjtő monitor alkalmazás és a Medicor BabyLife inkubátorához kapcsolódó mobil (tablet) kijelző is bemutatkozott a nagyközönségnek.

   

  Medica logó Baby Life monitorBaby Life monitor 2Baby Life incubátor

2018. november 4.

 • A Hospitaly Kft., mint a MediKlaszter tagvállalalta részt vett a Sanghajban megrendezésre kerülő kiállításon. A 100 éves hazai orvostechnikai Ipar számára fontos piaci lehetőség Kína, ezért nagyon nagy jelentőségű eredmény, hogy Sanghajban a világszintű technológiákat és innovációt bemutató kínai-magyar csereközpont ünnepélyes megnyitója a MediKlaszter grafikáival a háttérben (amelyen a jobb oldalon felül látható a Hospitaly logója) történt meg 6 fős magyar kormány delegáció kíséretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium részéről Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár vezetésével.

   

  Sanghaji kiállítás Kínában

2018. október 10-12.

 • Cégünk új termékei,  a speciális inkubátor adatgyűjtő monitor alkalmazás és a Medicor BabyLife incubátorához kapcsolódó mobil (tablet) kijelző a HUNGAROMEDICA kiállításon mutatkoztak be először a piacon. A HUNGAROMEDICA Orvostechnológiai Kiállításon a MediKlaszter Nemzetközi Konferenciáján, 2018. október 11-én szakmai panelbeszélgetésében - amelyen részt vett cégünk képviseletében Király Gyula - is szó esett arról, hogy a magyar kórház- és orvostechnikai ipar hazánk egyik kiemelkedően sikeres ágazata. Ezen a téren egy évszázada erőteljes és hatékony innováció folyik, jelentős szakmai-műszaki értékek jöttek létre, széles körű piaci kapcsolatok alakultak ki és számottevő az export minden kontinensre.

   

  HungaroMedica logó HungaroMedica stand Baby Life monitor

  Hospitaly incubators monitor HungaroMedica konferencia HungaroMedica kocka

2018. április 18.

 • Cégünk a mai napon - többekkel egyetemben - aláírásával csatlakozott az Orvostechnikai Eszközök Gyártóinak és Forgalmazóinak Szövetsége által összeállított Etikai Kódexének követőihez. Az Orvostechnikai Szövetség – aki egyben a MedTech Europe magyarországi tagszövetsége – elkötelezett a tevékenységére vonatkozó jogszabályok betartása, a becsületes üzleti magatartás és a tisztességes verseny iránt, ezért a tagjai közösen a jelen Etikai Kódexet fogadják el, amelyben foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el. 

   

  Orvostechnikai Szövetség MedTech

   

2017. november 1.

 • A Hospitaly Kft mindkét medikai (HIS) rendszere ( Hospitaly medMátrix és Hospitaly InfoRend) határidőre megszerezte az "Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér kompatibilis medikai rendszerek" kritériumnak megfelelő akkreditációt.

  Akkreditációs lista kivonata

2017. október 30.

 • Hatalmas szakmai (és gazdasági) sikert ért el a közelmúltban fejlesztett Hospitaly „FESZmátrix” Foglalkozás-egészségügyi rendszerünk. A Hospitaly "medMátrix" Medikai Rendszer termékcsalád legújabb, teljes mértékben integrált, de önállóan is működtethető moduljával megnyertük az Audi Hungaria Zrt., foglalkozás-egészségügyi szoftver beszerzési pályázatát. A mai nap aláírt szerződés kapcsán büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Magyarország egyik legnagyobb multinacionális vállalatának lehetünk az informatikai beszállítója!

   

  2017. október 30.

2017. június 1.

 • A Hospitaly „medMátrix” Magánszolgáltató Medikai Rendszerünket használó Semmelweis Kft. egészségügyi csapata látja el a 2017-es, Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. FINA világbajnokság sportolóit.  A vizes világbajnokságot 2017. július 14. és 30. között rendezik, a versenyszámok közt lesz többek között úszás, szinkronúszás, vízilabda, műugrás és óriás toronyugrás is. Ezt követi a Masters Világbajnokság, ahol a szenior versenyzők mérik össze tudásukat. A Hospitaly "medMátrix" rendszerrel történik majd valamennyi helyszínen a sportolók, delegáltak egészségügyi ellátásának dokumentálása, nyilvántartása és a rendszer gazdálkodási területét biztosító "infoMátrix" ERP rendszerrel történik a különböző pénzügyi elszámolások megvalósítása. Büszkék vagyunk, hogy Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén cégünk terméke segítheti a zökkenőmentes lebonyolítást!

  2017. június 1.

2017. május 18.

 

 • Az IME elnevezésű Interdiszciplinális Egészségügyi Tudományos Folyóirat XV. Jubileumi Országos Infokommunikációs Konferenciáján cégünk - más egészségügyi informatikia szállítokkal együtt - élő bemutatóval demonstrálta a látogatók és érdeklődők számára az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) működését. Bemutatásra került a Hospitaly "medMátrix" rendszer minden olyan funkciója, ami az EESZT csatlakozás előírása (e-beutaló, e-recept, e-profil, stb.).

  2017. május 18.

  Jelenleg csak három medikai szállító képes csatlakozni az EESZT-hez, amelyből az egyik cégünk a Hospitaly Kft! Erről valamennyi egészségügyi szolgáltató tudomást szerezhet az ÁEEK hivatalos WEB lapján.

  2017. május 18.

2017. március 23.

2017. március 16-17.

 • A Hospitaly Kft -, mint a Mediklaszter tagvállalata - részt vett az 2017. március 16-17.–én Hajdúszoboszlón megrendezésre került Kárpát-medencei gazdasági konferencia és kiállításon. A konferencia egyik célja a határon átívelő magyar gazdasági, üzleti és vállalkozói kapcsolatok élénkítése, továbbá a Magyarország és közép-európai régió országai közötti együttműködések kialakításának elősegítése. A hírről a Mediklaszter Facebook oldalán is találhatunk beszámolót.

  2017. március 16-17.

2016. március 2-4.

 • Megújult standunkon figyelemkeltő látványelemek hangsúlyozták cégünk és termékeink ismertetőit, elősegítve a sikeres megjelenést, piaci pozíciónk bemutatását. A Siófokon március 2-a és 4-e között megtartott rendezvényen lehetősége volt a Hospitaly Kft-nek egy komoly érdeklődéssel kísért szakmai előadást is megtartani az Onkológiai betegút menedzselét támogató új OnkoLogistic termékünkről és az elért eredményekről.

  2016 Kórházszövetség stand gyík 2016 Kórházszövetség stand belső