Hospitaly Kft.

Mobil megoldások

A mobil kommunikáció dinamikus elterjedése megkövetelte az egészségügyi informatikai fejlesztő cégektől, hogy ezen a területen is képviseltesse magát termékekkel. A Hospitaly Kft olyan megoldásokat kínál a mobil megoldások piacán, amelyek azokat a funkciókat képesek okos telefonokon és tablet gépeken megvalósítani, amelyek vagy a betegágy mellet, vagy utazás, mozgás közben válik szükségessé az orvos, menedzser vagy szakdolgozó számára.

Sürgősségi Betegellátó Osztály (SBO) mobil támogatása

Az SBO modul a kórházon belül működő sürgősségi feladatok szervezésére, koordinálására és monitorozására szolgál. A mobil alkalmazás az SBO betegek ellátásának real-time nyomon követését támogatja. A képernyőn a sürgősségi szempontok sorrendjében látható és a triage besorolás megkülönböztetésére szolgáló színekkel megjelölt betegek pillanatnyi státuszai tekinthetők meg, úgymint az állapotfelvétel, a labor-, RTG- és CT/MRI kérések állapota, a konzíliumok helyzete és a dokumentum készültségi foka. A modul segítségével nyomon követhető az SBO működése, a betegek mindenkori helyzete, így a munkaszervezés folyamatában az erőforrások optimalizálása könnyen megoldható.

iKórlap mobil betegéletút megtekintő

Az iKórlap a Hospitaly Kft. egyik legújabb fejlesztése. Az iKórlap segítségével Magyarország valamennyi háziorvosa egyszerűen elérheti összes betegének teljes kórtörténetét, összes kiváltott gyógyszerének adatait! Az iKórlap fantázianevű Apple iPad, Android és Windows 8 és 10 Tablet készülékekre is elkészített program lehetőséget ad a háziorvosok számára, hogy saját betegeiknek az OEP adatbázisában 2001 óta tárolt adataihoz hozzáférjenek. Ez a lehetőség épült be iKórlap alkalmazásba, illetve ezt a lehetőséget bővítettük oly módon, hogy a betegéletút egyes helyszíneinél, - ahol megfelelően fejlett és interoperábilis medikai rendszert (HIS) használó egészségügyi intézmény található – az eseményhez kapcsolódó és elérhető dokumentumokat, képi információkat (zárójelentés, lelet, kórlap, rtg. kép, stb.) is a háziorvos rendelkezésére bocsájtjuk egy nyílt szabvány segítéségével.

Kérjen személyes konzultációt, ingyenes termék bemutatót, ajánlatot! info@hospitaly.hu +36 30 9442 999

Ismertető letöltése Szakcikk letöltése

Ápolási tevékenységet támogató és lázlap-vezető mobil alkalmazás

Az alkalmazás célja a betegágy melletti lázlap vezetés mobil eszközökkel való támogatása, valamint az ápolási tevékenységen belül az ápolási protokollok alapján történő ellátás dokumentálásának nővér oldali támogatása a fekvőbeteg ellátó intézményekben. A mobil eszközön futó alkalmazás megteremti az ápolási tevékenységen belül a lázlap vezetés objektív, real-time és pontos dokumentáltságát és a nővéri adminisztrációs tevékenység támogatását. Ennek segítségével megtörténik az ápolással kapcsolatos információk, adatok, előírások rögzítése a medikai rendszerbe, illetve a beteg ápolási dokumentációjába. A modul támogatja az intézményi minőségbiztosítási követelményeknek való megfelelést is.