Hospitaly Kft.

Rólunk mondták

Ügyfélszolgálatunk az ISO:9001 minőségügyi rendszerünk tevékenységének keretében rendszeresen megkérdezi ügyfelünket termékeink, szolgáltatásaink megítéléséről. A legutóbbi időben érkezett felsővezetői értékelések közül az alábbiakban mutatunk be néhányat ezek közül:

Dr. Tamás László János főigazgató főorvos
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

A Hospitaly rendszer fejlesztése 1987-ben kezdődött el az akkori győri Honvéd Kórház igényeinek megfelelően, majd 1989-től már az akkor általánosan elterjedt DOS alapú rendszer is elkészült. Azóta használjuk a rendszert egyre nagyobb kiépítésben és 2001. óta az egész kórház orvosi információs rendszereként jelenleg már mintegy 800 egyidejű felhasználóval működik. Az eltelt hosszú idő alatt elsősorban a rendszer megbízhatósága, könnyű kezelhetősége bizonyosodott be. Nagyon sok változás következett be ez idő alatt az egészségügyben, teljesen átalakultak az adatkezelési, finanszírozási, jelentési szabályok és ezek jelenleg is folyamatosan változnak. Számunkra nagyon fontos, hogy mindezeket a változásokat időben és zökkenőmentesen követte a rendszer. A fejlesztők, mindig igyekeztek felmerült igényeinket megoldani. Mára a rendszer átfogja teljes működésünket, zavartalan, a felhasználó számára nem is látható kapcsolata alakult ki a többi használt rendszerünkkel (gazdasági rendszer, gyógyszer rendszer, laboratóriumi rendszer). Újonnan fejlesztett moduljaink révén képesek vagyunk akár teljes körű kommunikációra is a háziorvosokkal és a betegek felé is meg tudunk jelenni adatszolgáltatóként.

Jobban Eszter főigazgató
Misszió Egészségügyi Központ

A Hospitaly egészségügyi rendszer felépítése könnyen áttekinthető, ettől felhasználó barát és könnyen megtanulható. A rendszer rendelkezik azzal a rugalmassággal, hogy az adott intézmény igényeinek megfelelően lehet alakítani sok elemét. Lefedi az egészségügyi ellátás teljes vertikumát. A frissítések és fejlesztések időben rendelkezésre állnak.

Dr. Óváry Csaba orvos igazgató
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet

Csaknem húsz éve használunk kórházi információs rendszereket és csaknem mindegyik Magyarországon használt fontosabb rendszerrel dolgoztam már. Bár minden rendszernek vannak előnyei és erősségei, a mindennapi munkában, osztályos orvosi adminisztráció, fekvő- és járóbeteg rendelések, jelentéskészítések tekintetében a HOSPITALY kiemelkedik a hazai mezőnyből. Felhasználóbarát, jól megtanulható, áttekinthető, intuitív és személyre szabható. A kliens gépek szintjén nincs túlzott hardver igénye, és könnyen integrálható más elterjedt kórházi alrendszerekkel (gyógyszer és anyagfelhasználás, képalkotás, stb.).

Dr. Antal Gabriella főigazgató
Törökbálinti Tüdőgyógyintézet

...A Hospitaly program az egészségügyi ellátás széles palettáját lefedi, ebbe beletartozik mind a fekvőbeteg ellátás, mind a járóbeteg ellátás épp úgy, mint a gondozási feladatok, vagy a laboratóriumi munka. Kiemelkedő a program paraméterezhetősége, nincs olyan feladat, amit ne lehetne vele megoldani....
levél letöltése

Csillag Katalin Finanszírozási, Informatikai és Controlling ov.
Nyírő Gyula Kórház – Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet

A Nyírő Gyula Kórház – Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet 2004 első felében vezette be az InfoRend-et a fekvő- és járóbeteg ellátás teljes adminisztrációjára s azóta is ezt a programot használja. A program előnyei közül a logikus, egyszerű felépítést, könnyen tanulhatóságot, illetve stabil működést emelnénk ki. A program supportálásáról csak jókat tudunk mondani: az esetlegesen előforduló problémákat gyorsan, készségesen és szakszerűen szokták megoldani a fejlesztők.

Dr. Daher Pierre főigazgató főorvos.
Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet

...A rendszer egyik előnye a nagyfokú integráltság... funkcionalitáát tekintve sokrétű... puritán, letisztult felülete az átláthatóságot segíti.
levél letöltése