Hospitaly Kft.

On-line előjegyzés – ahogy Intézménye szeretné

A Hospitaly Kft Ügyfelei igényeinek széles körű kiszolgálása érdekében az alábbi webes, on-line lehetőségeket alakította ki – a hagyományos mellett – előjegyzések megvalósítására:

 1. Web-es előjegyzés – Beküldő Orvosok részére

A medMátrix rendszer lehetőséget ad a webes felületen keresztül történő időpontfoglalásra. A beküldő orvosok, általában háziorvosok - előzetes regisztrációt követően - betegeik részére végezhetnek előjegyzést az Intézményben elérhető, webes előjegyzésbe bevont szakrendelésekre, valamint laboratóriumba és képalkotó diagnosztikai vizsgálatra is. A beküldő orvosnak lehetősége van a létrehozott előjegyzéshez beutalót nyomtatni, illetve törölheti is azt. Az ily módon elkészített előjegyzések bekerülnek a medMátrix rendszerbe, jelentősen rövidítve a beteg-bejelentkezési időt a recepcióban. Célszerű az ilyen típusú előjegyzésre időszeletet elkülöníteni a medMátrix rendszerben, így csak a kitüntetett időpontokra jegyezhetnek elő a beküldő orvosok. Ezzel ütemezni tudja a betegforgalmat az Intézményen belül.

 1. Web-es előjegyzés – Kollégák részére

A Hospitaly fejlesztette alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy intézményen belül az arra jogosult felhasználók a központi műtő kapacitásait egy webes felületen keresztül foglalják le. A megfelelő jogosultsággal rendelkező személy jóváhagyja a befutott kéréseket, melyről a rendszer értesítést küld a kérő orvos részére.

Az időpontok foglalásakor a felhasználók láthatják a többi kolléga által foglalt időpontokat, de kizárólag a műtétet végző orvos és a végzendő beavatkozás időigénye adatokat. A medMátrix rendszerben a webes műtéti előjegyzés adminisztrátora:

 • különböző típusú kezelőket regisztrálhat,
 • összerendelheti az orvosokat és az operátorokat,
 • karban tarthatja az érzéstelenítéseket és
 • kezelheti az előjegyzéseket
 • összeállítja a napi műtéti programot.

Ezáltal hatékonyan ütemezhető a műtők üzemideje és kihasználtsága, szükséges eszközök és anyagok rendelkezésre állása, valamint az anaestesia biztosítása. A modult sikerrel alkalmazó partnereink: Róbert Károly Magánklinika, Medicor Humán Egészségügyi Szolgáltató Kft.

 1. Web-es előjegyzés – Páciensek részére

Sokan panaszkodnak, hogy telefonon nehezen elérhetőek, túlterheltek a vonalak? A medMátrix rendszer keretén belül kényelmesen, a nap 24 órájában a Páciens otthonából foglalható időpont az Intézményben elérhető szakrendelésekre, kezelésekre és vizsgálatokra. Felhasználó-barát kivitelben, jól áttekinthető módon készíthető előjegyzés. A páciens oldalán az előjegyzési igény elküldését követően, a megadott e-mail címre érkezett megerősítő linkre kattintva válik „élessé” az előjegyzés.

Az Ön döntése szerint kétféleképpen valósulhat meg az előjegyzés az Intézményben:

 • a webről befutott igényeket egy kitüntetett személy jóváhagyja, emeli be a medMátrix előjegyzésébe
 • a webes előjegyzésre engedélyezett időszeletekre közvetlenül történhet az előjegyzés

 1. Kooperáció általános előjegyzési rendszerekkel

A Hospitaly Kft fejlesztési stratégiájának fontos eleme, hogy termékeink - akár függetlenül saját hasonló megoldásainktól - minél több üzleti alkalmazással képes legyenek integráltan együttműködni. Ez a nyitottság és kooperáció készség egyértelműen ügyfeleink érdekében került üzleti hitvallásunk alapvetései közé. Ennek keretében már két medikai rendszerfüggetlen időpontfoglalási alkalmazással is elkészült natív interface-ünk, azaz képesek vagyunk integráltan kezelni a Hospitaly "medMátrix" rendszerünkben az ezekben létrejött előjegyzéseket is. A mai napig a következő megoldásokat tudjuk összekapcsolni termékünkkel: