Hospitaly Kft.

Alapellátási megoldások

Cégünk alapvetően az egészségügyi piacon az intézményi rendszereivel van jelen, de az intézmények egymással és a környezetükkel történő kommunikációs igényei okán kifejlesztettünk más termékeket is. Az alapellátási területen viszonylag sok program közül választhatnak a felhasználók, de az intézményi (kórházi) rendszerekkel való kapcsolat területén nincs szabványos, mindenki számára használható megoldás. A Hospitaly Kft olyan rendszereket fejlesztett, amely valamennyi háziorvos számára lehetőséget ad valamennyi intézményi rendszer biztonságos, szabványos és gyors elérésére.

iKórlap mobil betegéletút megtekintő

Az iKórlap a Hospitaly Kft. egyik legújabb fejlesztése. Az iKórlap segítségével Magyarország valamennyi háziorvosa egyszerűen elérheti összes betegének teljes kórtörténetét, összes kiváltott gyógyszerének adatait! Az iKórlap fantázianevű Apple iPad, Android és Windows 8 és 10 Tablet készülékekre is elkészített program lehetőséget ad a háziorvosok számára, hogy saját betegeiknek az OEP adatbázisában 2001 óta tárolt adataihoz hozzáférjenek. Ez a lehetőség épült be iKórlap alkalmazásba, illetve ezt a lehetőséget bővítettük oly módon, hogy a betegéletút egyes helyszíneinél, - ahol megfelelően fejlett és interoperábilis medikai rendszert (HIS) használó egészségügyi intézmény található – az eseményhez kapcsolódó és elérhető dokumentumokat, képi információkat (zárójelentés, lelet, kórlap, rtg. kép, stb.) is a háziorvos rendelkezésére bocsájtjuk egy nyílt szabvány segítéségével.

Kérjen személyes konzultációt, ingyenes termék bemutatót, ajánlatot! info@hospitaly.hu +36 30 9442 999

Ismertető letöltése Szakcikk letöltése

WEB-GP - Web alapú háziorvosi rendszer

A WEB GP rendszerünk egy teljesen Internet alapú központosított program, mely számos előnyt nyújt és könnyebb kezelhetőséget biztosít a felhasználója részére. Mivel a rendszer Internet alapú és bármilyen Internetböngésző programmal elérhető, így nincs szükség a program helyszíni telepítésére. A technológiából adódóan a rendszer teljesen mobil, csak egy Internet kapcsolattal rendelkező számítógép szükséges a program használatához. Futtatható tablet gépeken és okos telefonokon is. Mivel az adatok egy központi szerveren vannak nyilvántartva (felügyelettel és rendszeres mentéssel), így nem kell bajlódni az adatok mentésével, biztonságával. A WEB-GP rendszer teljesen új alapokra helyezi a háziorvos és a kórházak, diagnosztikai intézmények kapcsolatát. A WEB GP rendszer ON-LINE kapcsolatot biztosít az Intézményközi Információs Rendszer (IKIR) hálózatban részt vevő intézményekkel, mely révén számos forradalmian új lehetőség áll a háziorvosok rendelkezésére.