Hospitaly Kft.

Hospitaly Intézeti Gyógyszertár – „HospiPharma – Gyurika”

A 2009-es évben az SK-Pont Kft.-vel együttműködve, egy mindkét fél számára gyümölcsöző partnerkapcsolat eredményeként elkészült a HospiPharma intézeti gyógyszertári modul. A HospiPharma rendszert a Hospitaly Integrált Egészségügyi Intézményi Rendszerünkbe ágyazva cégünk forgalmazza. (Önálló modulként a termék „Gyurika” néven az SK Pont Kft-től vásárolható meg.)

A rendszer egyaránt eleget tesz az intézeti gyógyszertárakra vonatkozó gyógyszerészeti, gazdálkodási és pénzügyi követelményeknek. Teljes körűen támogatja a készletgazdálkodási és beszerzési folyamatokat, és a beszerzési formákra jellemző készlettípusokban kezeli a készleteket. A nagykereskedők számára feladott rendelések és az onnan visszaérkező szállítólevelek, számlák fogadása elektronikus úton is történhet. A szállítói szerződések, tenderek nyilvántartása, követése biztosítja a szerződések teljesülésének ellenőrzését, a vezetés naprakész tájékoztatását.

A rendszer a kórházi gyógyszer alaplistán szereplő termékeket külön jelöli, és elsődlegesen ezeket kínálja fel a beszerzési, ill. a felhasználási oldalon. Az osztályok felhasználásának követésével és információ átadással támogatja az osztályokat a keretgazdálkodási követelmények teljesítésében. Az intézeti gyógyszertár és az osztályok közötti rendelések és a kiszolgálások on-line módon történnek. A program a gyógyszertárat működtető szervezet típusa szerint testre szabható, így önkormányzati vagy magánszolgáltatói elszámolási rendszernek megfelelően is képes működni.

A magas fokú biztonságot szolgálja, hogy a gyógyszertárba való bevételezéstől egészen a betegnek való beadásig lehetőség van a kiadott gyógyszer lejárati idő és gyári szám szerinti azonosításra, követésre. Az integrált gyógyszer információs- és szakértői rendszer információt nyújt a gyógyszerek alkalmazhatóságáról, a gyógyszerek közötti kölcsönhatásokról, és megtekinthető a teljes OGYI alkalmazási előírat. A rendszer teljesíti a kötelező TB jelentésekkel kapcsolatos követelményeket, valamint a mindenkori vonatkozó rendeletek előírásait. A rendszert folyamatosan fejlesztjük felhasználóink igényei valamint a változó rendeletek követelményeinek teljesítése érdekében.

A rendszert az SK Pont Kft-vel közösen fejlesztettük, és munkatársaik segítségével a széleskörűen használt „Gyurika” rendszer üzleti logikáját ültettük át korszerű informatika alapokra a HospiPharma rendszerünkbe.

Kérjen személyes konzultációt, ingyenes termék bemutatót, ajánlatot! info@hospitaly.hu +36 30 183 1637

Ismertető letöltése

Referenciák

  • Karolina Kórház-Rendelőintézet, Mosonmagyaróvár
  • Misszió Egészségügyi Központ, Veresegyház
  • Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest
  • Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr
  • Szent Donát Várpalota Kft., Várpalota
  • Szigetvári Kórház
  • Tüdőgyógyintézet Törökbálint